KUNSTENAARS PORTAL

Welkom op deze pagina van Kunstroute Leiden. Je kunt je hier inschrijven voor deelname aan Kunstroute 2020.

In verband met het corona-virus is nog onduidelijk óf en in welke vorm Kunstroute Leiden 2020 kan plaatsvinden. Als organisatie streven wij naar doorgang van de route met inachtneming van de veiligheid van jullie als deelnemers en die van de bezoekers. Daarbij houden we ons aan de door de overheid voorgeschreven maatregelen. Wat dat concreet zal betekenen is nu nog niet duidelijk. Daarom behandelen we deze inschrijving dit jaar 'onder voorbehoud'. 

Dat wil zeggen dat je je nu kunt inschrijven om aan te geven dat je graag deelneemt, maar dat je je later probleemloos en kosteloos kunt terugtrekken als je je niet prettig of veilig voelt bij de door ons voorgestelde maatregelen of alternatieven. Later in het proces komt er een moment waarop we je vragen of je definitief mee wilt doen. De selectie blijft wel staan. Er komt geen nieuw moment om je in te schrijven. 

WIE KUNNEN DEELNEMEN AAN KUNSTROUTE LEIDEN?

Deelname aan Kunstroute Leiden is uitsluitend mogelijk voor professionele beeldend kunstenaars die in Leiden wonen en/of werken en voor galeries/kunstenaarsinitiatieven die in Leiden gevestigd zijn. 

IK WIL GRAAG DEELNEMEN AAN KUNSTROUTE LEIDEN, HOE WERKT DE INSCHRIJVING?

Je kunt tijdens de inschrijvingsperiode naar de knop Aanmelden op deze pagina. Je komt dan terecht bij het inschrijfformulier. In dat formulier staan aanwijzingen over wat er moet worden ingevuld of aangeleverd.

De inschrijvingsperiode voor de Kunstroute 2020 is van 20 mei t/m 7 juni 2020

Museum De Lakenhal
Postbus 2044
2301 CA Leiden
071 5167965
kunstroute@lakenhal.nl

Webdevelopment: Studio Projectie