Aanmelden

Welkom op deze pagina. Je kunt je hier inschrijven voor deelname aan Kunstroute Leiden 2020.

In verband met het corona-virus is nog onduidelijk óf en in welke vorm Kunstroute Leiden 2020 kan plaatsvinden. Als organisatie streven wij naar doorgang van de route met inachtneming van de veiligheid van jullie als deelnemers en die van de bezoekers. Daarbij houden we ons aan de door de overheid voorgeschreven maatregelen. Wat dat concreet zal betekenen is nu nog niet duidelijk. Daarom behandelen we deze inschrijving dit jaar 'onder voorbehoud'. 

Dat wil zeggen dat je je nu kunt inschrijven om aan te geven dat je graag deelneemt, maar dat je je later probleemloos en kosteloos kunt terugtrekken als je je niet prettig of veilig voelt bij de door ons voorgestelde maatregelen of alternatieven. Later in het proces komt er een moment waarop we je vragen of je definitief mee wilt doen. De selectie blijft wel staan. Er komt geen nieuw moment om je in te schrijven. 

WIE KUNNEN DEELNEMEN AAN KUNSTROUTE LEIDEN?
Deelname aan Kunstroute Leiden is uitsluitend mogelijk voor professionele beeldend kunstenaars die in Leiden wonen en/of werken en voor galeries/kunstenaarsinitiatieven die in Leiden gevestigd zijn. 

Voor de Kunstroute 2020 zal Museum De Lakenhal max. 125 kunstenaars en max 40 galeries/kunstenaarsinitiatieven/culturele instellingen selecteren voor deelname aan het officiële programma. Deelnemers worden vermeld op de routekaart en op de website. Bovendien ontvangen zij publiciteitsmateriaal en een uitnodiging voor de opening op vrijdag 25 september. 

Om voor deelname in aanmerking te komen, gaarne dit selectieformulier invullen uiterlijk 7 juni 2020.

Deelname aan Kunstroute Leiden 2020 kost € 37,50 ex btw.

Voor vragen kun je contact opnemen met Resi van der Ploeg via r.van.der.ploeg@lakenhal.nl of telefoonnummer 071 - 5167965.

Je ontvangt uiterlijk 14 juni per e-mail bericht van de uitslag inclusief gegevens over betaling voor deelname en een inlogcode om jouw pagina op de website in te richten.

Ik wil graag deelnemen als:

Let op: alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven

Alle gegevens in dit aanmeldformulier worden door Museum De Lakenhal bewaard tot aan de datum van de aanmelding voor de volgende kunstroute (in voorjaar 2021).

Contactgegevens

Deze gegevens worden uitsluitend door Museum De Lakenhal gebruikt om met jou te corresponderen (over je inschrijving/praktische informatie/factuur) en om te verifiëren of je in Leiden woonachtig en/of werkzaam bent.

Ervaring

Beantwoord de vragen die voor jou van toepassing zijn.

Beeldmateriaal

Op de volgende pagina kan je de afbeelding controleren.

Soort bestand: png/jpeg; max. 10 MB

Motivatie

Locatie tijdens Kunstroute

Uw naam (of de naam van uw galerie)

De naam van uw galerie, school of initiatief

Indien de locatie nog niet bekend is, vul hier dan 'onbekend' in

Indien de locatie nog niet bekend is, vul hier dan 'onbekend' in

Extra informatie

Optioneel

Routekaart + website

Deze gegevens worden pas gevraagd na selectie van de deelnemers.

Problemen met afbeeldingen toevoegen?

  • Controleer of je bestand niet te groot is (we accepteren bestanden tot 10 MB).
  • Als u meerdere grote afbeelding toevoegt, dan zal je (afhankelijk van de snelheid van uw internetverbinding) een tijd moeten wachten voordat ze verstuurd zijn naar de website.
  • Controleer of uw bestand van het juiste type is: JPG of PNG. Wij accepteren geen Photoshop, TIFF of bitmap (BMP) formaten.
  • Als je geen verstand hebt van digitale afbeeldingen, laat de afbeeldingen dan even controleren of voorbereiden door een kennis die er wel verstand van heeft.

Museum De Lakenhal
Postbus 2044
2301 CA Leiden
071 5167965
kunstroute@lakenhal.nl

Webdevelopment: Studio Projectie